Jom Follow

Jumaat, 21 Mei 2010

pikir positif2


pikir positif

projek tt ni mudah,
ramai lagi orang boleh join,
mudah jumpa prospek stranger,
group bertambah besar,
meeting pun semakin ramai,
tempat meeting akan bertambah,
leader cepat lahir,
leader ramai lahir,
volume lagi besar,
bonus pun bertambah
boleh tambah aset,
boleh tambah insurans,
boleh hantar orang tua ke Mekah,
mudah layak gi melancong,
perth destinasi terdekat,
kita lebih rajin lagi,
yang mati boleh hidup,
yang koma boleh hidup,
yang slow boleh laju,
yang laju lagi laju,
semua orang akan dapat manfaatnya,


percayalah dengan projek terbaru ini, kita semua akan menikmati kesenangan. meniaga lagi mudah dan kalau orang tak nak pun kita tak kisah. ramai lagi yang nak. dline kita cepat boleh buat sendiri. tak lagi tunggu upline bantu.

baru sampai dari JB.
penat tapi tetap ceria. singgah dulu kat Nilai, jengok meeting.
syukur, semakin ramai dan ada potensi menjadi lagi besar. cuma perlu bersama dan bersatu dengan taipan keseluruhan.
sesiapa yang berada berdekatan dengan Nilai jangan lupa meeting.
kalau ada group kat Nilai, boleh ajak mereka hadiri meeting.
dah lama diadakan.
ini hadiah Taipan buat orang Nilai.

cdm-cdm yang hadir tadi;
cdm zefry, cdm roshila, cdm kartini, cdm kamarudin, cdm aidil, cdm jalilah, cdm siti rohani dan cdm amran, cdm hj, cha, cdm syed.
kehadiran mereka untuk menyemarakkan lagi meeting.
cdm-cdm pun dapat semangat dari meeting-meeting yang mereka hadiri. semangat saya membara bila melihat ramai orang datang meeting. dengar kejayaan mereka. dengar mudahnya mereka buat closing. tengok muka ceria mereka. ini semua membakar semangat juang saya.



bagaimana nak bina impian? ada setengah buku mengatakan. kalau duit bukan persoalannya apakah kehidupan yang kita akan corak.

atau
kita memiliki duit yang banyak katakan rm100 juta. apakah kita akan buat dengan duit sebanyak itu. ini juga cara nak bina impian, secara tak langsung. lagi seronok sebab dah miliki wang yang banyak.
mudah bukan. nanti lepas ni akan saya tuliskan bagaimana nak membina impian.

selamat berjuag. esok pagi-pagi lagi akan ke kuantan. ada meeting dan sebelah malamnya ada majlis penganugerahan sm&ssm pantai timur. speaker taipan cdm rohani mat rasid. ramai-ramai kita ke sana. bawa balik semangat pahlawan mat kilau. berjuang sepanjang hayat. tak gentar hadapi cabaran, kerana cabaran adalah asam garam menjadi juara.

meeting kat kuantan dah berjalan lebih 1/2 tahun. perkembangan amat menarik sejak projek tt. semakin ramai prospek datang. lebih-lebih lagi dah ada contoh orang berjaya dengan tt dari kuantan.
cdm rema dan cdm tok din dah ada malam ni kat kuantan. mereka bersemangat dan komited dalam melakukan perniagaan ini. bertuah siapa berada di bawahnya.







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable