Jom Follow

Jumaat, 14 Mei 2010

kelas bio aura d KK

encik shahizan sdg beri penerangan pasal bio aura kat taipan training centre di sabah. taipan training ni milik semua warga taipan sabah. tanpa mengira siapa upline anda. yg penting orang taipan. sambutan amat menggalakan. 2 jam tak cukup. kena buat lagi. byk lg yg tak sempat. akan diadakan lg. risik-risik dgn upline anda.


nak join kelas pun kena tulis nama. senang tahu, berapa org dtg. boleh elak group lain dtg menyeludup masuk. ramai yg dok tunggu peluang nak lihat kelas-kelas taipan. kat tempat lain pun kalau boleh kena ambil nama, sapa yg dtg. bukan apa, senang nak kawal. semalam pun lebih 100 org yg dtg. teruja.


sebahagian warga taipan yg hadir. ini baru warga KK je ni. semalam juga cdm kartini beri kata-kata aluan. nak berjaya kena buat. projek kecil ni lagi senang. ramai lg yg boleh join. cash pun boleh. warga sabah amat positif dgn peluang buat duit. kena cpt bertindak dan jgn bertangguh. TT bkn Tunggu dan Tangguh. tapi Terus Terjah. skrg proses tabur benih, siram,baja, sembur racun dan pasti hasilnya lumayan.

1 ulasan:

  1. Tolong hentikan .MLM ini. Sykt Hai-o ada jual arak. jangan jadikan hasil titik peluh anda bercampur dengan wang arak yg haram.

    Klik link ini

    BalasPadam

Sociable