Jom Follow

Rabu, 11 April 2012

PruBSN & PB; Cetak Duit.

Mak Usu. Kami punya agen PruBSN Takaful. Datang melawat zuriat ke-4 kami. Terpikat dengan servisnya pada kami, membuatkan kami terus ambil PruBSN Takaful, untuk anak ke-4 kami iaitu Muhammad Khaleel Amza.Tapi kena tunggu dulu, nama belum didaftar lagi. Lagi satu, nak claim Muhammad Khaleed Amar masuk hospital tempoh hari. Dapatlah juga. Sikit pun tak apa.

Insyaalah esok akan aku daftarkan di pejabat pendaftaran negara Puchong. Minta polisi yang lebih menjurus kearah kesihatan, simpanan tak payah banyak sangat.Itu untungnya berniagatak terlalu berkira untuk kesihatan anak-anak.Pendapatan boleh kita tingkatkan bulan demi bulan, asalkan kita sanggup bekerja lebih masa. Kalau bulan lepas dah banyak masyuk, bulan ni boleh santai-santai sikit buat kerja. Tapi lebih bagus, jika kerja tetap maintain.

PB sedang meletup. Ramai pengedar sedang cetak duit. Ramai pengedar tersenyum lebar hari ini. Bonus dah mengalir ke dalam akaun masing-masing. Ramai pengedar tak menang tangan, berebut-rebut nak pakai PB. 


Akademi Taipan181.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable