Jom Follow

Khamis, 26 April 2012

Detik-Detik Safira Club 25/4/12.

Safira Club.

Sampai awal. Sempat solat isyak berjemaah dulu. Orang jauh macam aku, tak payah berhenti kat R&R untuk solat. Kat Safira Club telah tersedia kemudahan.
CDM Rizal, kongsi kejayaan bersama Hafizi. Kejayaan dicapai, hasil keinginan untuk hidup lebih senang. Bila peluang akademi bari, terus sambar dan buat,buat, buat sehingga kini. Dah punyai aset, dah melancong, dah punyai simpanan. Hidup lebih bahagia dan aman.
CDM Faridah Mohd Ali bersama DSM Wawa. Ikut jejak langkah orang berjaya. Anda juga akan berjaya sepertinya. Semua orang bermula dari bawah, langkah demi langkah menuju puncak kejayaan. Selepas jejak puncak, cari puncak baru untuk dicapai.
CDM Jai bersama rakan kongsi baru. Pertama kali datang ke Safira Club. Sedang proses loan. Masih muda. Umur baru 21.Masih panjang peluang cetak duit bersama akademi. Datang pula, malam penuh kehebatan. Lagi teruja. Lagi tak sabar nak booom.
Ada sesuatu yang menarik sedang diperkatakan oleh prospek Elli dan Kay. Pasal kelas malam ni ke? Harap-harap terbuka minda, join akademi. Cipta kehidupan baru bersama akademi.
Wow! Dah punyai keberanian untuk share sendiri dengan prospek. Tak payah lagi minta bantuan upline. Lagi laju meniaga. Lagi pantas sampai ke destinasi. Tahniah DSM Krie Paktam. Momentum menjadi-jadi selepas balik majlis diamond nigt minggu lepas. Impian anda bakal jadi realiti sedikit masa lagi. Anak didik DDM Lan.
Datang Safira Club. Tak sah kalau tak sembang dengan insan hebat ini. DDM Din. Sedang atur strategi bersama SM Man. Rakan niaga baru, masih hangat, masih panas. Baru join tapi dah ikut serta diamond night. Bimbing. Bantu. Pimpin.
Antara foto yang menarik. Senyum dan serius. Kelakar. Semua ada. Akademi gabungkan semua menjadi satu fenomena hebat belah utara.
DSM Rosol pun ada semalam. Ambil kesempatan ada meeting kat sana. Datang, tengok, teruja dan terbakar habis.
Hero-hero Malaya. Sentiasa mewarnai kelas-kelas belah utara.
Untung bawa prospek datang kelas. kita convince sekali gus. kalau biasa kita jumpa 1-1, lambat. Kat kelas lagi ok. cepat dan pantas. lagi pun suasana telah convince prospek tersebut sebelum kita buka kitab.
Lepas kelas, kami tak terus balik. Jumpa dulu prospek kat char kuey teow sungai dua dulu. Sambil tunggu CDM Roshila dan Hafizi convince prospek, aku dan CDM Jai, apa lagi kalau tak melantak. Best. Tak payah berhenti lagi lepas ni.Terus drive sampai KL.

Sampai KL jam 5 pagi. Sempat layan bola. Lepas solat subuh aku tidur sekejap sebelum hantar baby ke sekolah. Lepas tu baru boleh betul-betul tidur. Lagi pun semalam aku memang dah tak sihat. batuk dan selsema. tak tidur pulak,sedikit parah pagi ni. Tak apa, malam ni dah boleh rehat.

Datang ke Safira Club dengan kawan. Boleh gilir-gilir drive. Kalau drive sorang. Tak larat. Mau sampai pagi KL. Nak berjaya, mesti lakukan pengorbanan. Kurang tidur itu dah biasa. Kadang-kadang tak tidur tu baisa. Tidur dalam kereta, tepi jalan tu biasa.

Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable