Jom Follow

Ahad, 29 April 2012

Kata CDM Hanim

CDM Hanim bersama borang ahli dan resit transfer duit. Satu pakej(lain-lain pakej, awal-awal dah punch). Rezeki saat akhir. Tahniah. Bulan Mei lagi meletop.
Kelas akademi hari ahad, 29/4/2012. Lewat sampai. CDM Hanim sedang beraksi di pentas akademi. Slot kata-kata aluan. Sempat juga salin, bolehlah aku konsikan kat sini.

Kata CDM Hanim:

Bila tahu je destinasi terbaru je, cepat-cepat buat keputusan. Aku mesti qualify. Susun strategi. Susun gerak kerja. Buat gerak kerja.

Setelah 5 tahun CDM Hanim bersama akademi dah 14 destinasi telah dilawati. Destinasi pertama, mengerjakan umrah tetapi hadiahkan pakej tersebut kepada ayan dan ibunya.

Ikut upline aktif. Kalau upline atas kita, sedang slow, kita follow upline atas lagi yang laju.

Hai-O lubuk duit. Awal bulan dapat cek kosong. Amount tulis sendiri. Katakan nak RM10K. Tanya leader macamana gerak kerja untuk dapat RM10K.  Buat. Bulan depan pun begitu juga....

Jangan buang masa. Terus ambil tindakan. Jangan duduk diam-diam dulu. Dah puas duduk diam, baru nak bertindak.

Istiqamah.

Bekerja bersama leader.

Kerja nak capai impian.

Itulah yang sempat aku catat. Ambillah mana yang patut.


Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable