Jom Follow

Rabu, 11 April 2012

Muhammad Khaleel Amza;Bercukur

Rabu.
Cuti.
Sempena Istiadat Pertabalan Yang DiPertuan Agong.
Aku pun ada majlis juga pada pagi rabu.
Majlis bercukur Muhammad Khaleel Amza dan Hakimi Sabqi, putera terbaru CDM Hamaka Yusuf.
Buat 2 2 sekali gus. Jimat masa dan jimat belanja sikit.(bonus baru masuk hari ini)
Menu ganas dan kesukaan orang ramai.
Nasi dagang. Lauk ikan dan ayam.
Terangkat habis. Aku dah 2 kali kena.
Sungguh mengenyangkan...

Ada tertanya-tanya pulak.
Tak jemput pun.
Memang tak jemput sain sobat.
Geng-geng meniaga pun tak tahu.
Idea nak buat majlis ni, spontan.
Alang-alang nak masak nasi dagang menu breakfast pagi ini.
Baik terus buat majlis bercukur, dan CDM Kartini jemput CDM Hamaka join sekali.
CDM Hamaka datang dari Melaka, anaknya lahir lebih awal seminggu dari Muhammad Khaleel Amza.
Itu yang jadi juga majlis pagi tadi.
Jemputan ahli Masjid Al-Ikhsan Bandar Kinrara.

Sepupu. Kanan Muhammad Khaleel Amza dan Hakimi Sabqi
Acara belah mulut.
Beri minum air zam zam dan suap buah kurma.
Selawat.


Acara cukur jambul.
Sebenarnya tak cukur, tapi gunting....
Sesi menjamu selera.
Menyelerakan. Nasi dagang.
Tambah jangan tak tambah.
 Sehingga acara selesai ke dua-dua baby tidur. Acara berlangsung dengan jayanya.




Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable