Jom Follow

Jumaat, 20 April 2012

Kuala Terengganu: Tunggu Kami..

Aiman ajak aku makan nasi ayam.
Aku ok saja, terutamanya pasal makan.
Balik ambil Baby sekolah, singgah terus kat Giant Bandar Puteri.
The Chicken Rice Shop.
Jadi dia setuju, kena ikut aku gi ambil Baby.

Aiman pun tak sihat.
Nak selsema. Esok boleh balik sekolah ke tidak.
Tiket flight dah beli. Kalau makin teruk, kena cuti lagi nampak gayanya.
Sejak balik, dia tak ceria. Tak sihat sepenuhnya.

Nasi ayam kat sini memang best.
Tapi lagi best kat Pantai Batu Buruk.
Nak ke sana jauh, kat TCRS pun jadilah.
Dah lama tak ke KT. Mungkin lepas ni ke sana.
Buka kaki kat sana pulak. Mana tahu ada rezeki kami.
Dulu team kami, pernah besar kat sana.
Sekitar 2 tahun sahaja, lepas tu senyap.
Bila leader sambung belajar dan tak ada masa dengan team.
Satu-satu leader tarik diri dan nak mula balik bukan senang.
Masa tu PB, jadi taruhan utama. 
Orang berlumba-lumba nak pakai PB.
Berkesan untuk pembentukan badan.
Kalau konsisten memakainya boleh turun berat badan.
Tak mustahil meletup balik. Nak letup balik, kena sanggup kerja keras.
Kena bagi lebih masa kat sana. Kena selalu turun sana.


Akademi Taipan181.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable