Jom Follow

Khamis, 19 April 2012

Proton Preve'.

Proton Preve'. Sedang hangat. Showroom kat Puchong Jaya, tak henti-henti dikunjungi orang ramai. Lihat Proton Preve', termasuk aku. Sekadar tengok je la. Nak tanya lebih-lebih tak reti. Banyak kelebihannya dan keistimewaan kereta baru. Kata salesmen kat aku semalam. Harganya RM72K. Harga setakat itu, kelebihan pun setakat itu jugalah. Harap-harap power window dah tak ada masalah lagi. hi!hi!hi!

Model baru, ramai serbu. Sales naik. Jadi Proton mesti kerap keluar model baru, kalau nak sales naik. Kalau tak, susah nak cakap. 

 


Akademi Taipan181.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable