Jom Follow

Isnin, 16 April 2012

CDM Fazlan & DDM Syukri; Anak Muda Kebanggan Malaysia.

Antara tetamu semalam.
Wow! Tetamu tak diundang. Terkejut aku. Tak sampai setengah jam sampai rumah. Terima call dari CDM Fazlan. Tanya direction, nak datang rumah bersama kawannya. Tak sampai 5 minit selepas tu, menyusul pula DDM Syukri bersama dengan 3 orang kawannya termasuk Najib.

Bawa khabar apa mereka ni. Pertemuan yang tak diduga ini, antara 2 leader ini. Mereka sempat berbagi semangat dan strategi-strategi terkini yang boleh diguna pakai untuk convince bakal prospek. 

CDM Fazlan, bersama bakal prospek. Bawa, nak lebih yakinkan lagi bakal prospek. Nak buktikan, bahawa buat Hai-O, bersama Akademi Taipan181 dibimbing sampai berjaya. Bukan cakap-cakap kosong. Bukti depan mata. Sempat tunjukkan cek-cek DDM Syukri pada bakal prospeknya. Bakal prospeknya, macam teruja. Mungkin sebelum ini, hanya dengar perkongsian CDM Fazlan tanpa tunjukkan cek-cek mereka yang dah berjaya. 

DDM Syukri pula bawa dua bakal prospeknya. Nak lebih yakinkan lagi bakal prospeknya. Semalam baru convince. Ahad dah bawa ke kelas di USJ Taipan. Bakal prospeknya sempat diberbicara dengan CDM Kartini. Nampak yakin dengan peluang. Lebih teruja nak bergabung dengan Akademi Taipan181. Dah ada pengalaman kurang enak dengan upline dulu. Insyaalah bersama Akademi Taipan181. Segalanya baik-baik saja.

Anak muda harus kaya. Anak muda harus cepat-cepat jadi jutawan. Anak muda harus kerja kuat. Anak muda harus punyai impian hebat. Anak muda mesti dengar bisikan-bisikan hati yang baik. Aku yakin dengan mereka. kedua-dua dah full time buat Hai-O. Dah merasai income luar biasa bersama Hai-O. Dah merasai trip VVIP melancong keluar negara. Dah merasai enaknya bershopping kat luar negara.

Ayuh. Bangkit anak muda. Bangkit untuk jadi cemerlang. Bangkit untuk jadi lebih kaya. Bangkit untuk kaya, tak salah. Bangkit, kejar impian yang telah dirancang. Bangkit, berkongsi peluang dengan lebih ramai lagi. Masih ramai yang sedang menanti peluang hebat ini.



Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable