Jom Follow

Isnin, 5 Julai 2010

bertemu kembali.


salam buat semua. bertemu lagi hari ini. hari isnin. hari paling baik untuk cipta kejayaan. hari ditunggu-tunggu oleh warga taipan. mintak maaf dulu, dah 3,4 hari tak update blog ni. itulah kelemahan saya. tak boleh buat sesuatu berterusan. kalau nak cite pasal alasan, banyak saya boleh bagi. gi roadshow miri dan roadshow kuala selangor. line tak berapa elok.

itu adalah alasan, tapi kalau disiplin tinggi segala alasan tu boleh diatasi. catatan dah ada cuma tunggu nak post je.

langkah-langkah kejayaan semua orang dah tahu, tapi kenapa ramai yang masih lagi gagal mencapai impian masing-masing. kenapa?


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable