Jom Follow

Selasa, 27 Mac 2012

Destinasi Seterusnya: Bangsar..

Salah satu destinasi aku hari ini. Selepas selesai urusan Amar, bergegas ke sini pulak. Orang dah tunggu. Tahu kat mana ni. Tengok gambar dah boleh agak. Tak tahu tak apa. tak ada masalah. kalau tahu pun, tak dapat apa-apa hadiah pun. ya betul. bijak punya tekaan. aku ke sana nak bagi PB. Sebelum ini dah jumpa. Ambil seluar sahaja. Bukan beli seluar sahaja, tapi masa jumpa dulu baju dan bengkong tak ada size yang sepadan dengannya. Kali ini hantar set lengkap. Pakai seluar saja pun dah ada kesan. Kalau pakai full set, lagi ketara kesannya. Slim melim la sape yang memakainya. hi!hi!hi!

Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable