Jom Follow

Isnin, 26 Mac 2012

Birthday CDM Kartini: Amar Jumpa Dr Ting.

26/3/2012.
Isnin terakhir bulan MAC.
Birthday CDM Kartini yang ke 39.
Hari ini juga Muhammad Khaleed Amar admit Colombia Asia.
Setelah 4 hari demam. Bagi ubat keboh. Habis kesan ubat demam balik.
Lagu tu la dalam 4 hari ni. 
2 kali gi klinik masih dok lagu tu jugak.
Jadi hari ini, sekali lagi ke klinik. Kali ini klinik pakar kanak-kanan ting.
Dr Ting; kena masuk hotel.
Kami dah agak dah.
Kesiannya si amar. dah 4 hari demam. pantang nampak ibu, terus merengek nak dokong. Ketika demam, menjadi-jadi karenahnya.
Klinik pilihan ibubapa sekitar Puchong Jaya. Harga sedikit tinggi, kalau nak dibandingkan dengan klinik-klinik lain. Walaupun begitu, orang tetap ramai. Mungkin servis dan keberkesanan ubat. Tapi aku rasa, ubat kat klinik lain pun sama juga.

Depan klinik. double parking. kami sampai tadi, ada 3,4 patient. Nasib baik tak lama menunggu. Kalau ingatkan kosnya, malas nak gi. Tapi bila ingatkan keberkesanan ubat dan servisnya. Gi juga sudahnya. Mahal tapi berbaloi.
 
Tunggu que, jumpa Dr Ting. Happy saja.

Menangis sakan ketika Dr. Ting ambil sampel darah. Kesian aku tengok.

Sekejap je menangis. Dah ok. Tangan masih berbalut.

"Bila aku nak baik ni?" tanya Si Amar
Dari klinik pakar kanak-kanak Ting pindah pula ke Hospital Colombia Asia.


Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable