Jom Follow

Khamis, 22 Mac 2012

Amukan Di Safira Club.

Khamis.
22/3/2012.
Pagi yang woo!
Pagi yang hangat.
Pagi yang hangit, terbakar.
Pagi yang boombastik.
Pagi yang fantastik.
Pagi yang mengharukan.

Apa ni, asyik pagi yang....
Apa ni, asyik pagi yang...

Entah, kurang pasti.
Apa yang mengembirakan sangat aku pagi ini.
Tidur belum cukup, tapi macam dah terlalu lama ketiduran.
Bangkit penuh ceria. Bangkit dengan ngauman berbisa. hihihihi

Pikir punya pikir.
Ini tak lain, tak bukan, kelas di safira club punya kesan.
Ini tak lain, tak bukan, kesan jumpa singa-singa utara semasa kelas di safira club.
Ini tak lain, tak bukan, kesan bersalam dengan Taipan Warriors semasa kelas di safira club-pindah aura.

Sungguh beruntung hadirkan diri kelas di safira club. Ikuti kelas hanya 90 minit, kesannya amat hebat.
Tengok suasana dah teruja. Belum dengar pengisiannya. Belum dengar slot kongsi kejayaan.
Belum dengar lagi CDM Aku Budak Kilang, lembut bicara tapi menusuk sampai ke jantung.
Belum dengar lagi CDM Naga Berapi menyemburkan bisanya. Bisa sakit satu badan kalau tak share peluang dengan prospek. Kalau share tak cukup ramai pun badan lenguh-lenguh.

Aku yang jauh rasa beruntung, sesekali menampakkan diri.
Anda yang dekat, kenalah ambil peluang terhidang.
Pastikan anda tercokoh dalam bilik keramat setiap rabu.
Usahlah pandang sebelah mata. kelak peluang terlepas sesal tak sudah.
Ambil peluang lambat sikit dah sesal. inikan pula tak ambil langsung peluang terkangkang.

Anak muda nak berjaya.
Orang lama nak berjaya.
Lelaki nak berjaya.
Wanita nak berjaya.
Isteri nak berjaya.
Suami nak berjaya.
Bos nak berjaya.
Kuli nak berjaya.
Orang gomen nak berjaya.
Orang swasta nak berjaya.
Ibu nak berjaya.
Ayah nak berjaya.
Anak nak berjaya.
Semua mereka ada di safira club.
Fokus pada matlamat kejayaan.
Bawa wang & kebahagiaan kepada keluarga mereka.

Jom layan sikit bingkisan buat anda yang sudi ziarah gua punya blog.

Dengar CDM Ayu dok goreng depa...Ternanti-nanti nak nyanyi 'Pikirkan Boleh'. Bila nak mula ni. Lama sangat dok goreng ni....

Sebelum mula. Baru nak mula. Masih ada kosong. Bisik-bisik. Soksek-soksek. Dah mula. Penuh dan senyap. Fokus.

CDM Pak Su. Pak Tani bergelar CDM. Pak Tani telah menjejakkan kakinya di 7 destinasi luar negara sejak bersama dengan Akademi Taipan181. Pak Tani yang ubah kehidupan diri dan keluarga. Pak Tani yang sentiasa ceria.

CDM Ayu. Emcee semalam. Banyak info-info pasal produk. Kehebatan produk, terutamanya PB, maharani.

CDM CMat. Kehadirannya semalam mengubat rindu Taipan Warriors. Penuh ilmu, bersahaja tapi bersulam lawak. Tak jemu ikuti slotnya. Kenapa perlu pilih Akademi Taipan181 sebagai landasan menuju puncak. 

wow!
Serius mendengar. Serius serap ilmu. Tak jemu datang kelas. Tak jemu buat kelas. Tak jemu jemput rakan kongsi datang kelas. Tak jemu handle kelas. Tak jemu pasang tu, pasang ni sebelum dan selepas kelas. Dari mula berniaga sampai kini. Dah 5 tahun berniaga Hai-O.

Tekun mengikuti kelas dari mula sampai habis. Habis kelas, keluar dengan ilmu dan semangat berkobar-kobar. Ada yang terus share peluang. Ada yang terus call bakal-bakal prospek. Ada yang sambung motivasi di Pelita. Kelas mula awal. Habis pun awal. Masih sempat minum-minum sebelum balik. Nak balik terus pun tak ada hal. Esok kerja lagi.
Wow! Pengantin Baru pun turut hadir. Hadir sebagai bukti dirinya masih mau. Hadir sebagai bukti dirinya masih punya aura. Hadir sebagai bukti dirinya masih buat. Selangkah lagi akan capai CDM. 'Kalau aku tak bikin, tak ada sape yang akan buat untuk aku;. Nah aku muncul untuk lebih bersinar. Nah aku muncul untuk lebih booom.



Akademi Taipan181.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable