Jom Follow

Khamis, 29 Mac 2012

CDM Kartini & Bank...

Bank oh Bank...Hutang wajib bayar..
Wow!
CDM Kartini buat apa?
Keluar duit?
Masuk duit?
Bayar bil?

Sebelum berpantang.
Selesaikan dulu, mana yang patut.
Bayar mana yang patut bayar.

Nak operate.
Kat Hospital Colombia Asia, kosnya cecah RM6K.
Jadi malas nak guna cash. Guna kad kredit. 
Kot-kot bermasalah, bayar siap-siap hutang kad kredit tu.
Biar tak ada hutang...baru senangnya dalam hati.
hi!hi!hi!
bukan nak menunjuk. bukan nak berlagak.
tapi inilah hasilnya buat meniaga ini..

Syukur, meniaga masih maintain.
Bukan setakat maintain, malah semakin baik prestasinya.
Nak berpantang pun hati senang dan tak risau sangat.
Leader-leader dah mantap dan boleh bimbing leader-leader baru,
yang lahir dalam network masing-masing.
Leader-leader baru muncul,
seperti cendawan tumbuh lepas hujan.
Satu, satu datang. Belum habis bimbing leader baru muncul lagi.

Syukur pada Allah, berikan kami, warga akademi taipan181,
leader-leader baru, yang muda-muda, yang punyai potensi untuk digilap.
Bakal mewarnai kancah MLM Malaysia.
Kuantiti sedang datang, kualiti dengan digilap.
Tengoklah nanti, dalam 5,6 bulan lagi.
Lahir ramai singa-singa dari bumbung Akademi Taipan181.


Akademi Taipan181.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable