Jom Follow

Sabtu, 10 Mac 2012

At-Tamimi Sport Day 2012.

Agenda pagi sabtu.
Hadirkan diri Hari Sukan Sekolah baby.
At-Tamimi International Islamic School.
Berlangsung di Padang MPSJ, Subang Jaya.
Kosongkan diri dari segala aktiviti,
semata-mata nak support baby.
Hadir bersama CDM Kartini dan Aiman.

Seronok tengok anak main dengan happy.
Walaupun tak menang tapi enjoy.
Anak-anak kita belajar menerima kekalahan.
Anak-anak kita belajar pasal teamwork.

Hari ini, tak ada kelas.
JTS kat Penang. NDS kat Kota Kinabalu.
Khabarnya ke 2 2 acara tersebut dapat sambutan yang amat menggalakkan.
Siapa yang hadir, pasti pulang dengan semangat menyala-nyala.


Sebelum ke sana. Mesti ada bekal. Kalau tak, kelaparan la gamaknya.
Sama-sama buat kerja. Sama-sama santai. Sama-sama support hari sukan anak.
Aiman pun turun support. dari KB lagi tu.
Baby bersama ahli rumah kuning.





Sebahagian alatan yang digunakan pada acara sukan hari ini.

Rumah-rumah sukan. Merah(35), Kuning(34), Biru(35) dan Oren(35).
berhati-hati. fokus. biar betul-betul. kasi air masuk dalam botol. rumah paling banyak, dialah pemenangnya.


Dalam mengah. tetap datang. mula-mulanya cool, tapi bila acara dah mula. wow! mengganas juga CDM Kartini.


Wow! Aiman dah nak sama tinggi dengan mimnya.

Tak apa baby tak menang. tahun depan ada lagi.
Gelagat anak-anak.







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable