Jom Follow

Ahad, 27 Januari 2013

BVSM: Miri & Keningau.

CDM Kartini & CDM Kelvin. Turun ke Miri. Kongsi kebaikan BVSM dan potensi BVSM jana pendapatan. Bila jumpa, berlakukan perpindahan ilmu dan skill. Mana yang boleh pakai, pakai. Mana yang tak boleh pakai, simpan dulu. Mana tahu sikit masa lagi akan berguna. CDM Kartini, pagi tadi terbang ke sana. Malam ini terus balik. Esok ada misi lain pulak. Tahun 2013, tahun sibuk. Tahun bina CDM baru. Bina kaki, bantu kaki agar capai  1 juta PV sebulan.

Antara mereka yang sanggup datang dengar perkongsian BVSM. Dah 3 kali buat kat Miri. Sambutan semakin ganas. Semakin ramai. Bulan depan buat lagi. BVSM sedang menang hati warga Miri. CDM Kartini, CDM AH Hock, CDM Asiah & CDM Kelvin. Bagi komitmen untuk lihat warga Miri berjaya. Bukan setakat jadi CDM sahaja tetapi tawan seluruh Sarawak & Sabah & Indonesi & Brunei. Senang cakap, mana Hai-O ada, kat situ warga Miri ada.

Warga Keningau bersama CDM Faridah Mohd Ali. BVSM memang boleh jana duit. BVSM boleh bantu orang jadi lebih sihat & bertenaga. Kena tamak ilmu. Tamak kelas. Baru boleh berlari dengan laju. Baru boleh pecut dengan pecutan maksimum. Baru tak tergelincir dari landasan. Foto CDM Faridah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan