Jom Follow

Ahad, 20 Jun 2010

Akademi Taipan181 Bergerak di Batam

mc hebat dari batam. celotehnya bisa membakar semangat.

cdm kartini bersama pelopor hai-o di batam.
warga Batam sedang kusyuk mendengar/melihat demo BA.
encik shah sentiasa membantu Taipan.

Bertemu kembali pada hari ahad.
Hari yang ditunggu oleh banyak orang.
Hari boleh rehat dari kerja.
Hari rehatkan minda, dari pikir pasal kerja. 
Hari boleh jalan-jalan dengan anak-anak. 
Hari untuk tidur bagi sesetengah orang. 
Hari ini juga hari terakhir cuti sekolah di Kuala Lumpur
dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya. 
Bagi peniaga seperti yang meniaga di car booth sales Shah Alam, 
hari ini hari bertuah bagi mereka
. boleh meniaga dan menjadi tempat tumpuan ramai.
pasaraya pun penuh dengan anak-anak muda lepak-lepak.

Bagi warga Taipan, hari juga hari yang ditunggu-tunggu.
pagi tadi ada kelas di USJ Taipan.
tempat untuk kutip sebanyak ilmu mlm untuk
menjadi panduan sepanjang menelusuri liku-liku mlm. 
Kelasnya untuk prospek baru dan untuk orang-orang lama. 
Kelas untuk orang baru, berkisar kepada kenapa perlu berniaga dan 
kenapa pilih hai-o serta Taipan 181.
Orang lama boleh cas semangat.
Bertuahnya kalau ikut Taipan berniaga.
Kita sentiasa dibimbing.
Kita sentiasa dibakar semangatnya.
Kita sentiasa dapat sms motivasi dari leader-leader.
Kita sentiasa dihati leader.
Kita seperti adik beradik. Kita bagaikan satu keluarga.
Kita boleh berguru direct cdm leader.
Kita sentiasa bersama dan bersatu berjuang/berusaha menjadi lebih baik. 
Kita tak bekerja seorang diri, walaupun ke mana kita pergi
, ingatlah semangat taipan sentiasa bersama
doa warga taipan sentiasa dititipkan untuk kita.
Taipan berada di seluruh negara. 
Kelas-kelas bimbingan dimerata tempat.
Pergilah ke tempat kelas-kelas taipan.
Bawa diri dan prospek. Beri peluang untuk dibimbing.
Di sana kita akan dapat ilmu dan semangat untuk terus berjuang, 
Berjuang sehingga tercapai kita punya impian.
Dari Perlis sampailah ke Sabah, Taipan telah melebarkan sayapnya.
Memayungi dan membimbing sesiapa sahaja yang mahu dibimbing.
Dalam Taipan siapa sponsor anda dan siapa uline cdm anda tak penting,
yang penting anda mahu dibimbing. 
Cdm-cdm mana sekali pun tak loket untuk berkongsi rahsia kejayaan masing-masing.
Semakin ramai cdm berkongsi semakin berjaya cdm tersebut. 
Cdm taipan tak ada yang kedekut ilmunya. 
Kalau ada alamat dah nak mati meniaga.
Semalam juga aktiviti taipan pun ada. 
Roadshow di Hotel Seri Malaysia Kuantan. 
Sambungan siri roadshow Taipan. Sambutan amat menggalakan.
Yang hadir terbakar habis. Meniaga mesti jadi. Tak boleh dok tunggu-tunggu lagi.
Buat sekarang jugak. Tak payah tunggu semua halangan tak ada.semangat yang ada pada abe zainal tak pernah padam. medan dah gi sekarang ni di batam pulak. tahniah juga pada uplinenya cdm zaiton tak henti-henti bagi dorongan kepada abe zainal dan kak ana.
di batam juga ada meeting. 
dsm kak ana, abe zainal serta yan yang berusaha sungguh-sungguh buat meeting.
dengan bantuan rakan kongsinya yang dah ada di batam. 
kehadiran lebih 50 orang. dah kira ok tu, buat pertama kali. 
yang datang tu memang dah biasa buat MLM.
dah tahu apa kerja yang kena buat kalau mahu berjaya
. kami datang untuk support mereka je.
ditempat-tempat lain juga Taipan akan kembangkan sayapnya.
seperti di medan, padang, makasar, dan
beberapa tempat lain lagi, dalam perbincangan.

lepas meeting; terus sign up. dapat kopi ginseng percuma lagi.
banyak lagi kelas-kelas taipan yang berjalan semalam. 
syukur pada Allah kerana memberi kepada kita kekuatan untuk terus bertahan dalam meniaga ini. bersyukur juga kerana prospek baru sentiasa ada dan malah semakin bertambah dari masa ke semasa. syukur juga pada Allah kerana leader Taipan sentiasa bersama dan bersatu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable