Jom Follow

Jumaat, 29 Julai 2011

Demo!!!!


kalah, 
kalah dah.
tak boleh buat apa lagi.
tunggu piala dunia 2018 lah pulak.
itu pun kalau kita benar-benar bersedia.

kita tinggalkan bolasepak.
kita kembali cite pasal perniagaan.
perniagaan yang kita sedang bina ini.
rezeki melalui perniagaan ini yang
memboleh kita sekeluarga makan-minum.

perniagaan yang mudah.
tapi bukan goyang kaki.
bukan join, tunggu duit masuk.
perniagaan yang senang.
bukan 1 malam boleh jadi.
kena ada masa juga.
kena ada perancangan.
kena ada action berterusan.
kena doa sentiasa.
jangan berhenti doa.

dengan perniagaan ini.
ramai dah hidup senang.
ramai dah berubah life style.
ramai dah bebas hutang.
bebas di sini tak semestinya tak ada hutang.
hutang boleh dibayar ikut masa.
tak terunggak lah katakan.
mungkin banyak pada dulu.
kereta lebih mahal.
tentulah hutang lebih banyak
tapi bayarnya sentiasa ok..

belajar demo.
belajar dengan akademi taipan181.
demonya mesti standard.
dah pandai buatlah demo.
jangan lagi dok tunggu uplie.
upline pun ada demo.
untuk diri dan
rakan niaga yang lain pulak.
jangan berhenti demo.
skill lagi mantap,
kalau demo tak berhenti.
demo selagi mahu berniaga.
tak kira apa pangkat kita.
dah Cdm sekali pun.
tak kira dah Cdm lebih 10 tahun ke.
selagi ada keinginan nak terus berniaga.
demo tak boleh tidak.
makin banyak kita buat demo,
makin ramai yang join.
kalau sikit buat demo,
sikitlah orang masuk.
ingat tak semua orang join.
mesti ada kebarangkaliannya.
tak semestinya Cdm demo,
orang terus join.
kena follow up juga.
ada yang sampai 4,5 kali baru join.
ada juga yang 1 tahun baru join.
itu semua tak patahkan kita punya semangat.
orang tak nak kita cari lain.
kita demo lain.
masih ramai yang dok tunggu.
apa perlu kecewa. 
meniaga ini bukan meniaga kecewa.
meniaga kita nak kaya.
meniaga kita tak ada gagal,
cuma belum jadi je.
tunggu masa nak jadi.
kalau demo tak lekat.
kaji kenapa tak lekat.
tanya upline apa kekurangan demo kita.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable