Jom Follow

Selasa, 12 Jun 2012

Masih Lakukan Penajaan....

Dah namanya bisness MLM.
Hari-hari kena share peluang dengan bakal-bakal prospek.
Semakin ramai kita share peluang, semakin ramai juga yang akan join.
Kalau sikit share peluang, sikit jugalah yang akan join.

Pagi tadi kami ada demo.
Kami jumpa prospek hari ini,
semasa kami berlegar-legar diEkspo beli barangan malaysia.

Syukur. Prospek positif.
Terus setuju urus dana.



Dah setuju. Terus urus dokumen. Mesti cepat. Harap sempat masuk sales bulan ini. Lambat-lambat tak sempat. Urusan dana kadang-kadang cepat, kadang-kadang lambat. Kalau lambat, risikonya tak jadi buat.
Tunggu selesai urusan dokumen. Aku singgah dulu kat SKH BOOKS.
Personal Money jadi pilihan aku.
Buku Puisi ; Suara Itu Tegak Berdiri.
Selesai urusan dokumen. Kami hantar balik prospek. Kami pun balik Puchong. Singgah dulu makan. Di Restoran A Hasan SDN. BHD.
Nak berjaya.
Menaja tak boleh tinggal.
Pangkat apa pun anda.
Mesti menaja.
Income besar sekali pun.
Mesti menaja.
Network anda kukuh sekali pun.
Mesti menaja.
Meeting anda beribu yang hadir.
Mesti menaja.

Dah ramai yang mengakuinya.




Akademi Taipan181.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable