Jom Follow

Isnin, 14 November 2011

Cdm Carl Sum: Masih Panas


Pasangan hebat. X berhenti berniaga. Fokus pada masa depan. Cabaran masa kini, x memadamkan impian masa depannya.




Cdm Kalsom bersama suami, Arsyad.
Bersama rakan kongsi.
Dok ajar bagaimana nak present Marketing Plan pada rakan kongsi baru. Jayakan seberapa  ramai yang boleh...

Hi!Hi!Hi!
Ha!ha!ha!.
Ada pun Cdm baru.
Naik pun Cdm.
Jadi pun Cdm.
Lahir lagi Cdm dari Sabah.
Cdm Kalthum Magit.
Umurnya 30 tahun.
Asal Kota Blud. 
6 Cdm Sabah berasal dari Kota Blud.
(hebatnya orang Kota Blud)
Pekerjaannya sebagai kakitangan Penjawat Awam.
Sedang bercuti....

Antara pencapaian sejak bersama Akademi Taipan181.

Memiliki Toyota Prado King dan Toyota Estima
Rumah semi -D di Indah Permai. 
Kawasan elit tau...

Telah terbang ke Beijing 2010.
Umrah 2011.
Hong Kong 2011.
Insyaalah Belgium/Holland-2012.
Masih ada lagi impian yang mahu dikejar. Masih ghairah berniaga.
Masih fokus pada biz. Masih yakin dengan potensi biz.
Masih muda, masih bertenaga, masih kuat.
Masih enjoy dengan perniagaan ini.

Impian melahirkan Cdm2,
di bawah rangkaian menjadi fokus seterusnya.
Bukan mudah, tapi x ada yang mustahil jika tekun bekerja,
lebih2 lagi sokongan padu dan 
berterusan dari Akademi Taipan181.
Terutamanya Cdm Upline, 
Cdm Siti Rahmah serta Cdm Taiko, Cdm Ku Yah.

Kenapa masih bertahan hingga kini.
Peluang /potensi buat duit yang ditawarkan oleh syarikat sangat tinggi.
x jumpa kat tempat2 lain.
Sokongan/bantuan daripada Akademi Taipan181 
  secara percuma, 
sangat kuat serta berterusan.

Seorang berjiwa kental.
Terus buat dan bertahan serta kreatif,
Pecah pasaran Sabah yang semakin meluas.
Tengok tuan, biasa-biasa saja,
tapi bila sembang dengannya ternyata dia punyai 
daya tahan yang kuat. Fokus yang jelas.
Impian yang menggunung.
Rugi siapa yang dibimbingnya, x teruskan perniagaan ini.

Cintai ilmu,
x ponteng kelas, seminar dan kelas2 pengukuhan.
Kat KL sekalipun, x berkira wang habis,
asalkan dapat ilmu dan boleh dikongsikan dengan rakan niaga
yang sedang berkembang dan dahagakan ilmu.

Dah boleh gerak sendiri.
x payah bergantung kat upline lagi.
langkahnya semakin laju.

Detik-detik ketika dinobatkan sebagai CDM 2012.
Aku yakin selepas ini.
Biznya akan semakin kencang.
Dari dulu hingga kini, rajin berusaha.




 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable