Jom Follow

Selasa, 27 April 2010

PROJEK TERBARU

SALAM. BERTEMU LAGI HARI INI. SEDIKIT LAMBAT. SEMEMANG SAYA TELAH BERAZAM PADA DIRI UNTUK UPDATE SEAWAL PAGI. TAPI PAGI INI TERGESA-GESA KE KLIA. NAK TERBANG KE LABUAN. FLIGHT JAM 9 PAGI, TIKET TAK BELI LAGI. KENA LAGI AWAL BERTOLAK. TU SEBAB TAK SEMPAT NAK UPDATE. TERIMA KASIH KERANA ANDA MASIH SUDI MENGIKUTI CATATAN INI. BAHASANYA TUNGGANG TEBALIK. TAPI TAK APA, ASALKAN MESSAGENYA SAMPAI. MASSAGE IALAH MENIAGA MESTI BESAR, BONUS PUN NAIK. NAK ITU MESTI ADA CARANYA.

DIHARAP SEMUA LEBIH CERIA, LEBIH BERSEMANGAT DAN GEMBIRA LAGI. SAYA SENDIRI, SEMANGATNYA MENJADI-JADI. BETULLAH KATA OTAI NAK BERJAYA KITA KENA 'GILA'. LAGI CEPAT KITA JADI. UNTUK MAKLUMAN SEMUA TAIPAN TELAH DIKENALI SEBAGAI GROUP TERCEPAT, TERPANTAS DAN TERUNGGUL DALAM HAI-O. TAIPAN PALING IKUT KEHENDAK SYARIKAT. TAK PERCAYA KE! INI TAK SIAPA YANG BOLEH NAFIKAN. YANG TAK PEKA JE ATAU YANG SOMBONG JE.

PROJEK TERBARU MULA MENAMPAK KESANNYA. MINGGU 1-3. JUMPA RAMAI, CLOSINGNYA SIKIT. BUAT LAGI, BELAJAR LAGI, JUMPA LAGI, PERBAIKI LAGI SKILL, BINCANG LAGI, BERGURU LAGI, SEHINGGALAH KITA SEMUA DAPAT SKILL. KALAU BUAT KURANG, JUMPA SIKIT KITA LAMBAT DAPAT SKILL, MENIAGA PUN LAMBAT JADI. SKILL KENA BANYAK BUAT. TAK DATANG SENDIRI. JANGAN PULAK NAK TUNGGU, NAK TANYA SKILL ORANG LAIN. DENGAR ORANG CLOSING BANYAK, TERASA KERDILNYA KITA. CUBA TANYA BERAPA PROSPEK YANG MEREKA JUMPA. SEBELUM DAPAT SKILL. BERAPA KALI PENOLAKAN, SEBELUM JOIN.

MINGGU K4, RAMAI MULA DAPAT SKILL. ADA YANG SETIAP HARI CLOSING, JUMPA PROSPEK SAMPAI 10 ORANG SEHARI. HARI BERGERAK BEGITU PANTAS, TAK CUKUP MASA. RAMAINYA PROSPEK YANG MENANTI. SEMUA ORANG DAH BOLEH SHARING PELUANG HEBAT INI. TAK KIRA SIAPA MEREKA. KEMANA KITA PERGI, BERIKAN SENYUMAN DAN SALAM. KE PEJABAT POS, KE BANK, KE KLINIK, BAYAR BIL-BIL, BAYAR TOL, KEDAI MAKAN, PERGI SHOPING DAN MANA-MANA SAJA. AMBIL CONTACT DULU DAN BUAT TEMUJANJI. DULU KITA KENA PILIH-PILIH PROSPEK. BUKAN SEBARANGAN PILIH. ORANG KEJE KERAJAAN ITU YANG KITA TANGKAP. KALAU TAK SUKAR NAK DAPAT LOAN. SEKARANG NI RAMAI GUNA CASH ATAU KREDIT KAD. LOAN DAH TAK RAMAI LAGI. LAGI LAJU MENIAGA. LAGI CEPAT JADI CDM. LAGI CEPAT JADI JUTAWAN.
JUMPA ANDA DIPUNCAK KEJAYAAN.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan