Jom Follow

Khamis, 7 Mac 2013

POPULAR BOOK FAIR.

Hari ini.
Memilih untuk tidak demo belah pagi.
Ada hajat yang perlu ditunaikan sebelum fly ke London & Paris.
Kalau tak tunai hajat, susahlah. Bisa jiwa kacau,Hihihi.
Dah beberapa hari, asyik tak jadi.
Tengahari tadi, bertekad untuk tidak kecewa lagi.

Cdm Kartini bersiap.
Pakaian & makanan untuk dibawa ke London & Paris.
Aku bersiap dengan buku-buku yang aku bawa.
Nak baca ketika terbang nanti. 13 jam atas flight.
Kat London & Paris..

Lagi satu.
Hari ini ada Popular Book Fair.
IOI Mall Puchong Jaya.
Cari buku murah. Tapi sayangnya buku terkini tak ada pulak.
Buku yang ada lama-lama. Ada juga yang dalam aku punya radar.
Nak tak nak, 5 buah juga aku 

Nak cari novel.
Tak banyak ada.
Novel yang ada, macam dah tak sesuai dengan umur.
Nak cari novel yang berat-berat sikit.

 Buku BM tak banyak.
Buku BI banyak sikit.
Buku Bahasa Cina banyak.

POPULAR BOOK FAIR.
POPULAR BOOK FAIR.
POPULAR BOOK FAIR
HASIL HARI INI.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable