Jom Follow

Isnin, 23 Januari 2012

Jom DOWNTOWN

Sahabat Blog.
Sahabat Biz.

Jom ronda-ronda Downtown Cheras.
Saja-saja bawa Aiman.
Nak beli jersy katanya.
Liv dan Barc.
Tersenyum lebar bila dapat apa yang dihajati.
Orang tak berapa ramai sangat.
Tapi aku parking pun hampir 500m juga.


Beberapa bulan tak datang.
Ada perubahan.

Angry birds, tak ada lagi Ben-10.
Dah ada orang jual VCD ceramah Ustaz Azhar.
Ada orang jual air minuman dalan kawasan Downtown.
Ramai juga pembantu kedai warga Bangladesh.
Contact lens dah terjual diDowntown.
Ada juga peniaga Cina tetap berniaga, walaupun malam raya.

Peniaga steamboat.
Ada banyak gerai.
Tapi malangnya kuah tak sedap.
Hairan juga aku, nak berniaga tak test dulu ke.
Sedap ke tak sedap.
Hilang selera nak melantak, bila test kuah yang tak mengancam.

Pilih mana yang bekenan.

Pelukan seorang ibu.

Banyak pilihan beg. warna dan bentuk.

Koleksi VCD Ustaz No 1 di Malaysia. Album penyanyi Malaysia tak jual kat DOWNTOWN Cheras.

Sejuk mata, lihat wajah Ustaz Azhar. Rakan anak muda Malaysia

Pentas karaoke.

Selipar. Banyak pilihan. Menarik. Warna pelbagai.

Kat sini ada lagi. Pembantu kedainya bangladesh.

Padan ke dengan Si Amar.

Ada juga aku.

Aiman bersama dengan salah seorang rakan niaga Akademi Taipan181.

Tak cukup lagi ke beli jersy?

QPR" Malaysia.

Bekam lintah....sanggup ke?

Ben-10 dah tak ada ke?

Angry birds

WOW! sini ada jual ka? Kualitinya bagaimana? Tak rosak mata ke?

Air botol?

Pilihan semalam. Singgah bila tengok ramai orang singgah.

Pilihan banyak. Kuah out. orang makan kerana tak ada pilihan...
Balik sempat lagi layan bola.
Man U(2) VS Arsenal(1).

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable