Jom Follow

Ahad, 14 April 2013

Jual Cite. Jangan Tipu.

Demo biz. nak demo bvsm tak ada barang. barang belum sampai lagi. kongsikan apa yang mereka akan dapat bila join biz ini. mereka dapat income. dapat tambah pendapatan. ini yang mula-mula akan dapat. kena gayanya dapat melancong. tengok-tengok negara orang. lagi lama bersama, dapat ubah sikit-sikit kepada gaya hidup idaman. seperti memandu kereta idaman. rumah idaman. pakaian idaman. tingkatkan tabungan.

banyak akan dapat. banyak akan boleh. buat hari ini, esok nak dapat. memang mustahil la. kena bagi sikit masa. bagi tempoh dua tahun ke. bagi tempoh tiga tahun ke. tak mustahil. hidup lebih bebas, bebas hutang. ada hutang pun mampu lunas setiap bulan. boleh tukar kerjaya. buat ini sepenuh masa. mana tahu. tak mustahilkan.

tak payah melalut. petang tadi kami ke KLCC. jumpa bakal prospek. nak kongsi, apa yang kami sedang rancak buat. nak kongsi, apa yang kami buat sehingga membolehkan kami mampu terbang ke London & Paris itu hari. tak cite, orang tak tahu. kena cite. kena jual cite. kena pandai jual cite. cite pi jalan-jalan paling laku. so kena share banyak-banyak foto kat fb. kasi orang tengok. kasi orang tertarik. kasi orang tertanya-tanya. apa kita buat.

ada orang cite jalan-jalan, tak masuk. cite lain pula laku. cite memiliki tabungan yang banyak. miliki rumah-rumah sewa. punyai rumah-rumah kedai. ini mereka suka. so kita jual cite ini. buat biz, dapat beli rumah lebih mudah lagi.

ada orang cite rumah-rumah tak jalan. mereka pula suka pada gaya hidup. kita jual cite, gaya hidup boleh berubah, bila biz dengan kita. nak handbag berjenama. nak jam berjenama. nak kasut berjenama. nak kain baju gaya terkini. semua terhidang dalam biz ini.

ada orang pula suka pada gajet terkini. buat biz ini, boleh miliki apa saja gejet yang nak.kami paling laku, cite kami dah berhenti kerje. buat biz ni sepenuh masa. dulu cikgu. ayat maut tu.

hihihihi. panjang pula kisahnya. Cdm Kartini yang jumpa bakal prospek tadi. Jumpa kat mana pun aku tak pasti. apa yang pasti, cdm kartini jumpa bakal prospek. bila dah jumpa, jarang tak nak.

Aku & baby masuk kinokuniya. cari buku. tambah koleksi. sempat ikuti pelancaran buku puisi anwar ridhwan. beli bukunya dapat diskaun 20%. jimat sikit. 

cdm kartini abadikan kenangan bersama bakal prospek. dengar kata, hari isnin kena ke klcc lagi. ambil dokumen lagi. berminat nak join la tu.

 Ini pula. majlis perlancaran buku.

anwar ridhwan sedang baca puisi. untuk makluman semua. anwar ridhwan pernah jadi pengerusi hai-o marketing.
inilah bukunya.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable