Jom Follow

Jumaat, 12 April 2013

BVSM Dah Ada?

semakin sibuk. semakin kalut. semakin bizi. semakin tak menang tangan. bertalu-talu sms masuk. bertubi-tubi call masuk. 

itu semua gara-gara bvsm. produk baru. baru terkini. produk terbaik. produk keluar, tepat masanya. produk keluar, sesuai dengan kehendak rakyat malaysia. produk kesihatan. produk kesihatan, lain dari yang lain. tak perlu makan. tak perlu telan. tak perlu sapu. cukup sekadar tidur bersamanya. buat alas atau buat selimut. dah buat gitu. lihat hasilnya nanti. banyak testimoni keluar. kadang-kadang tak masuk akal. tapi itulah hakikatnya. percaya atau tidak. hasilnya telah terbukti.

bvsm. saat orang berlumba-lumba mencari sihat. saat orang tercari-cari alternatif baru untuk jadi lebih sihat. saat orang dah muak dengan keadaan kesihatan mereka. macam-macam sakit dideritai. kencing manis. imsomnia, gaout, darah tinggi, stroke, lenguh-lenguh kaki, sakit-sakit badan dan macam-macam lagi. 

bila keluar. testimoni pun muncul. hasil kerja keras. bertubi-tubi permintaan. tak sempat nak keluar secukupnya. barang pula tak ada. ada pun sikit-sikit. berebut orang nak. dapat satu pun dah cukup baik. 

kami dah tak ada satu pun. semalam last hantar pada rakan niaga. itu pun berkali-kali rakan niaga minta. baru kami boleh hantar. kalau terus hantar. tak boleh buat demo. petang ni pun ada orang nak dengar bvsm. macamana nak buat ni? cakap tanpa tunjuk bvsm, tak syok. tak kick. tak puas.

2 hari sebelum tu. hantar pada customer di saujana impian. beli untuk lakinya. lakinya macam-macam penyakit ada. darah tinggi, kencing manis, gout dan sekarang ni dah hemodailisis. kalau lakinya ada improve sikit, baginya dah ok sangat-sangat. kami ke rumahnya hari isnin. esoknya, iaitu selasa, ada hemodailisis. kakinya aku tengok, bersinar. bengkak. air bertakung. sebelah matanya dah tak nampak. baru je buat operate. malam tak boleh memandu langsung. 

dah 2, 3 hari beli. belum tanya lagi. harap-harap ada berita positif. kalau positif, isterinya akan join. isterinya asyik merungut je. dah tak nak kerja. nak berhenti kerja. mungkin peluang ini muncul, impiannya nak berhenti kerja akan tercapai. isterinya ada pengalaman buat mlm juga sebelum ini. ilmu mlm dah ada. kalau buat, aku pasti menjadi-jadi. ketika kami sampai rumahnya, dia juga baru sampai dari opis. masih pakaian pejabat lagi tu. dekat-dekat jam 9 malam tu. lakinya juga berkemeja, pakaian pejabat, sedang tonton tv. aku agak, dia juga baru sampai dari oipsnya. balik sama kot.

dengar-dengar, hari ini bvsm akan mula sampai ke stokis-stokis. aku harap, berita ini betul. senang nak berbiz. kalau tak susahnya. lebih-lebih lagi, yang jual satu-satu. main pakej, ini tak terlalu penting. itu dulu, kini dah berubah. bvsm orang join, terus nak. terus nak share kebaikan dengan orang ramai. 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable