Jom Follow

Khamis, 28 Februari 2013

BVSM & GARAM BULUH.

Dah khamis. Hari terakhir untuk bulan Feb 2013. Hari terakhir untuk punch sale. Walaupun hari terakhir untuk tutup sale, tetapi masih ada masa untuk buat sale. Mana tahu, cash disaat-saat akhir.

Memang hebat sambutan terhadap bvsm. Pengedar dan juga customer. Bvsm melonjak ahli baru. Ramai tajaan baru setiap bulan, gara-gara bvsm. Ramai pengedar berbunga-bunga hatinya. Sikit cerita, setuju beli. Sikit cerita setuju jadi ahli. Sikit cerita, setuju ambil 16 set. Sikit cerita, terus rembat 25 set bvsm. Sikit cerita, terus setuju ambil 30 set bvsm. Kenapa begitu? Senang nak pasarkan bvsm. Berapa ambil, in shaa Allah habis dengan cepat. Tak habis cepat macamana, satu rumah beli 2,3 set. 1 memang tak cukup. 2 pun tak berapa cukup. 3,4 baru ok. Jadi apala sangat kalau ambil 30 set pun. Hanya perlukan 10 buah rumah sahaja.

Jual bvsm. Edar bvsm. Pasar bvsm. Dapat income. Dapat pitis. Dapat money. Bukan duit je, melancong pun dapat. Hi!hi!hi. Shanghai sedang menanti siapa yang capai sasarannya. Nak tahu call @ email pada kami.

Aku menulis kali ini awal pagi. Aku tersedar seawal jam 3.40 am. Isi perut minta untuk keluar. Dah tak sabar-sabar nak keluar. Garam buluh punya penangan. Keluarnya begitu mudah. Tak perlu berlama-lama dalam bilik termenung. Semalam 2 sachet aku minum garam buluh. Kena sikit lebih, banyak makan. Kawal gula dalam darah. Tak nak kasi tinggi. Terkesan dengar nasihat dr semalam. Kena jaga. Kena jaga. Kena jaga. Jangan tinggi. Bawah 8 katanya.

Semalam juga aku bagi Mek aku 3 sachet. Macam paksa juga la. Kalau tak buat gitu. Tak makan. Dah lama bagi. Tak konsisten minum. Kalau minum pun 1 sachet tu bagi 2. Itu yang sampai naik bisul. Aku harap sangat kadar gulanya pagi ini akan turun. Cepat sikit sembuh sakitnya.

Masin katanya. Dah garam memang masin. Nak sihat, kena minum juga. Mula-mula je susah nak telan. 2,3 kali minum dah jadi biasa. Dah boleh jadi amalan harian.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable