Jom Follow

Sabtu, 15 September 2012

Pejuang Cap Ayam!hi!hi!hi!


Dah sabtu.
Sekejap je seminggu dah berlalu.
Projek LOPA semakin ke penghujungnya.
Tapi belum boleh mengalah.
Gunalah sisa-sisa masa untuk gengam satu atau dua tiket LOPA.
Kudrat masih banyak, prospek masih ramai, produk masih panas.
Pejuang tak perlu give up.
Pejuang tak perlu hold semata-mata nak tunggu kempen seterusnya.
Kalau hold sales, tu pejuang cap ayam.
Kalau hold sales, tu pejuang pengecut. Tak layak dipanggil pejuang.
Kalau hold sales, tu pejuang tak ada jantung.
hihihihi
Pejuang sentiasa ternanti-nanti kempen seterusnya.
Bukan nak hold sales, tapi nak uji kemampuan diri bertempur dan tambah ilmu tempur.

Mereka ni pun belum join. Gelombang merak kat belakang mereka pun belum join. Apa takut?

Hari ini sabtu.
Mesti banyak jemputan raya.
Misi murni tetap diteruskan juga.
Misi murni tak boleh terhenti semata-mata jemputan raya.
Misi murni tak boleh tertangguh, marah prospek.
Misi murni tak boleh tunda-tunda, prospek join dengan orang lain.

Jemputan raya.
Kami terima breakfast raya.
wow! pagi-pagi dah melantak.
Tak payah breakfast kat kedai.
Jimat bro!!!

1 ulasan:

Sociable