Jom Follow

Ahad, 23 September 2012

Open Day Branch Melaka

Semalam.
Sabtu.
22/9/2012.
Branch Hai-O Melaka.
Buat majlis 'Open Day' Branch Melaka.
Sempena siapnya wajah baru Branch Melaka.

Ala-ala lobi hotel gitu.
Nak tawan selatan, Branch juga mesti power punya.
Tengok dah terpikat, belum lagi info produk.

Kami pun pergi untuk memeriahkan suasana.
Walaupun kami tiba agak lewat, tapi sempat merasai kemeriahan majlis tersebut.
Bukan sengaja pilih lewat, tapi ada appt sebelum ke sana.
Ingatkan cepat habis. Rupa-rupanya 5 orang nak fitting FB.
Kami sampai, acara kudapan dan menanti cabuta bertuah saja.
Hampir jam 5 petang baru sampai ke Melaka Raya.

Ternyata lain sakan.
Berbeza dengan wajah sebelum ini.
Ground floor. Macam lobi hotel.
Level 1 dan level 2 tempat meeting.
Tapi semalam level 2, Hai-O buat booth untuk beberapa produk terhangat.
Demo kehebatan produk di setiap booth.
Siapa yang tengok pasti teruja dan tambah yakin lagi terhadap produk-produk Hai-O.
Aku sempat singgah/lihat kehebatan Sabun Garam Buluh.
Nasib baik aku dah lama guna.
Tentatif program semalam.
Wow! Ternyata wajah baru. Dari jauh dah nampak. Semalam siap ada 2 khemah.
Kaunter Hai-O, Branch Melaka. Ternyata berwajah baru. Masuk je, bangkitkan semangat pahlawan.
Sofa merah. Garang. Ummphkan daya juang.
Indah rak kaca. Tersusun produk Hai-O yang panas-panas.
Buah tangan siapa yang hadir semalam.
Makan dulu!!!
Wow! Sibuk register cabutan bertuah...
Level 1. Bilik meeting. Senang nak buat kelas. Free tak payah sewa tempat lain lagi.
Level 2. Booth produk terhangat dipasaran.
Salah satu demo yang aku tengok. Kelebihan sabun garam buluh. Selepas tengok demo ini, takut nak guna sabun-sabun lain.
Staff Hai-O sedang buat demo kelebihan Garam Buluh.
Sebelum bertolak ke KL. Sempat abadikan kenangan bersama GM Hai-O. Terima Kasih GM kerana bawa kapal Hai-O dengan baik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable