Jom Follow

Khamis, 9 Februari 2012

Semakin Rancak Berniaga.


Sahabat blog.
Sahabat biz.

Dah malam.
Ada yang dah berehat kat rumah.
Ada yang bersiap-siap nak gi demo.
Ada yang sedang demo.
Ada yang dok tunggu prospek.
Ada yang dok call prospek, mana tahu boleh jumpa malam ni.
Ada yang hadiri kelas malam ini.
 
Apa-apa pun ok, asalkan jangan berhenti berniaga.
Berniaga pun sedang rancak. 
Berniaga pun sedang kembang luas.
Berniaga pun semakin panas.
Masing-masing sibuk.
Masing-masing tak menang tangan.
Cikgu dan mentor sedang sibuk berniaga.
Cikgu dan mentor sedang membimbing anak buah.
Biar sama-sama sibuk, biar sama-sama tak menang tangan.
Sama-sama hidup senang. Sama-sama dapat duit lebih.
 
Meniaga ni tak boleh sorang-sorang.
Kena ramai-ramai baru syok.
Baru kembang lagi cepat. Lagi cepat capai impian.
Lagi cepat tersebar seluruh negara.
Lagi cepat merebak ke Indonesia.
Semakin ramai kita jayakan, semakin bagus. Semakin molek.
Jayakan rakan kongsi. Fokus kejayaan mereka. Fokus network mereka.
Tak ruginya kita. Kejayaan mereka keutamaan kami.

Peneman aku malam ini ' Lesson Of Success'. Harap-harap boleh habiskan malam ini. Petang tadi aku dah habiskan buku kat bawah tu 'Mujahid Agung'. Sebenarnya aku dah tak sabar nak memulakan penjelajahan aku malam ini. Tapi kena solat isyak dulu dan baca dulu al-quran 3,4 muka surat.

Program terkini Akademi Taipan181.
Semakin menarik, semakin ramai yang nak join.
Semakin mudah close. Semakin mudah join.
Ratu PB, kesukaan ramai. 
Ramai yang nak jadi Ratu PB.
Ramai yang dah tak menang tangan.
Hari minggu pun penuh.
Tak ada hari tanpa jumpa prospek.

Sana call, sini call.
Sana sms, sini sms.
Sana nak jumpa, sini nak jumpa.
Sana menunggu, sini menunggu.
Mana dulu nak gi.
Mana nak jumpa dulu.

PB, BA.
Lactolite, garam buluh.
Bio Ever dan banyak lagi.
Semuanya boleh masuk pakej.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable