Jom Follow

Ahad, 12 Februari 2012

JTS Siri 3. Mantop Beb...

JTS siri 3.
11/2/2012.
Sabtu.
Safira Club.
Kehadiran lebih 60 orang.
Emcee; DSM Tarmizi
(fotonya kurang cantik, jadi aku tak masukan kat sini. Biasala kamera cap ayam)
Speaker;
CDM Kartini,
CDM Ayu,
CDM Fitri.
Ada cabutan bertuah.
Barangan Hai-O.
Beg BONIA.

CDM kongsi pengalaman meniti tangga-tangga menuju kejayaan.

Antara mereka yang hadir JTS siri 3 pagi tadi. Ilmu yang dikongsi amat berguna buat anda semua. Ambil dan gunalah untuk bina empayar anda sendiri.

CDM Ayu. Pakar PB Utara. Kongsi bagaimana nak jual baju dalam berharga RM2 ribu. Lelaki pun boleh. Asalkan nak saja. Dah ramai yang pakai PB, hasil promosi yang CDM melalui fb dan blog. Peserta juga disajikan dengan sikit permainan...

Sambung nombor...

Add caption







Dah kali ke tiga buat. Bulan depan akan ada lagi. Cepat daftar sebelum penuh.

CDM Fitri gulung pagi tadi. Bakar untuk fight ke Guangzhou. Jangan lepaskan peluang terhidang. Paham betul-betul bagaimana nak dapat 2 tiket.


Lepas JTS. Masing-masing terbakar. Tak sabar nak gi demo.

Masing-masing ghairah. Suasana luar dewan pun hangat. Ini gambar selepas berakhirnya JTS.

Licin lemu.

Penamat JTS bagi aku. Makan dulu sebelum bertolak ke KL. Pekena dulu sup di Restoran Din Ikan Bakar Bertam. Dah 2 JTS aku lunch kat sini. Sup dan daging bakar menjadi tarikan kat sini. WOW! murah pulak tu, tak rugi. Sempat tinggalkan pesan-pesan terakhir buat leader-leader Utara terutamanya DDM Din. Langkah-langkah menaiki tangga menuju ke CDM banyak cabaran dan halangan. Cuma jangan mengalah dengan cabaran.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable