Jom Follow

Isnin, 1 Oktober 2012

Ampang; Berminat PB Call Kami!!!

Wow!
Dari HQ, Jalan Kapar.
Hantar BA untuk repair.
Aku pun tak pasti, HQ repair ke tak.
Bagi aku senang je tukar dengan yang baru je.
BA tu pun belum diguna lagi.
Hantar ke customer, customer reject balik.
Warna casing dah kekuningan.

Mula-mula HQ berkeras tak nak ambil action.
Bila bertegas sikit, baru nak bertindak.
Kena tinggal dulu, HQ akan urus dengan pihak kilang.
Tunggu sini dulu. Customer keluar sekejap.
Dari HQ.
Pecut pula ke Ampang.
Kg Melayu Tambahan.
Customer nak fitting PB.
Dah suka, cite pun ringkas saja.
Cuma fitting saja.
Paling menarik/syok.
Rumah customer banyak koleksi buku.
Sejuk mata melihat.
Aku pasti pasangan ini ulat buku.
Mungkin lakinya, sebab mereka baru 5 bulan kahwin.
Lakinya tak ada pi Sabah.
Ada kerja kat sana.
Rapi tersusun.
Tak ajak biz.
Cuma kalau ada sedara-mara yang nak pakai PB boleh call kami.
Cuma kalau ada geng-geng yang berminat nak pakai PB boleh call kami.
Hanya kongsi kebaikan pemakaian PB dengan rakan-rakan...
Senang bukan. Bukan ajak. Tapi share. Berminat call kami.

Customer ore kelate.
Kubang Krian, lakinya orang Temerloh.
Baru 5 bulan kahwin....
Salah satu buku dalam koleksi mereka.

Syukur.
Setelah 12 buat biz ini.
Masih ramai yang belum kami temui.
Masih luas pasaran PB.
So jangan takut nak buat biz ini bersama kami.


Kami sign up bukan untuk sebulan dua.
Kami sign up dulu bukan untuk biz dua, tiga tahun je.
Kami sign up dulu bukan untuk buat biz ini untuk 5,6 tahun sahaja.
Tapi kami sign up, nak buat biz ini sepanjang hayat.
Kami harap anda juga seperti kami.
Bukan sign up untuk jadi CDM 4,5 bulan.
Bila tak jadi terus berdiam diri.
Bukan sign up nak qualify LOPA.
Bila tak qualify, terus senyap.
Bukan sign up, semata-mata nak dapat income 4/5 angka sebulan.
Bila tak dapat, terus give up.
Kami sign up, nak biz sepanjang hayat.
Income naik, income turun, income statik kami tetap setia berjuang.
Qualify melancong. Tak qualify melancong. Kami tetap berjuang.
Kami niat nak biz sepanjang hayat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable