Jom Follow

Rabu, 21 September 2011

Meeting dgn Syarikat.

Sahabat blog.

aku ada meeting hari ini.
meeting bersama pihak syarikat.
jam 10pagi di wawasan hai-o.
habis jam 12 tenghari.
kisah-kisahnya seperti di bawah...

BMW terbaru milik Cdm Ah Chai. Dah 18 tahun bersama hai-o. masih buat. masih berniaga. masih dapat income. masih kerja keras. masih berada dimedan. masih lagi lakukan penajaan. masih hadiri kelas-kelas. masih buat demo. masih lakukan seperti sm. kadang-kadang malu, lihat gerak kerjanya. nak berjaya. mesti bertahan.
Sample Produk baru.Marine Essense. terhasil dari 7 ramuan untuk kulit anda. Sabunla tu. salah satu ramuanya adalah garam buluh. selain itu, Glycerin, Liquorice Extract, Vitamin E, Aloa Vera, Pu erh Extract dan tea tree oil.

Ini produknya. 3 ketul 1 kotak. RM 105.
Cdm Ah Hock bersama produk terbaru.
Cdm Otai pun berminat dengan produk terbaru. bulam depan akan berada dirumah-rumah anda semua. yang beli la...
VitaGlow Cleansing Water; produk baru.
Salah satu event yang dirancangkan oleh pihak syarikat untuk membantu pengedarnya buat sales besar2.
Encik Teoh. Pengerusikan meeting hari ini. 2 bulan sekali akan diadakan antara syarikat dan pengedar. meeting sebegini beri ruang pada pengedar untuk bersemuka dengan pengurusan syarikat. dapat meluah/bincang pasal perjalanan perniagaan pengedar semua. Cdm yang dipanggil mewakili pengedar2 seluruh negara. meeting kali ini, pihak syarikat berikan satu sinar buat pengedar2nya. masa depan lebih bersinar. pihak syarikat berusaha sebaik mungkin untuk membantu pengedarnya keluar dari situasi sekarang. produk baru dikeluarkan, event diadakan dan promosi2 dilakukan berterusan. aku sendiri lebih yakin sekarang. masa depan memang cerah. masa depan memang bersinar. jika aku buat. jika aku buat sungguh buat. jika aku sungguh buat sales.
Cdm-Cdm yang hadir semasa meeting hari ini. Cdm Azlan, Cdm Rohana, cdm Chan dan Cdm Samiah.
Cdm Ah Chai dan Cdm Hamdan turut hadir.
Cdm Kartini dan Cdm Ah Chai bersama Cik Tan.
Ini pula, demonstrasi produk vitalift serum. hasilnya cukup menakjubkan. aku pun teruja tengok. memang jadi. bukan cakap saja. orang perempuan mesti beli. mesti guna...tengoklah hasilnya.
Sample produk baru.Vatalift Serum. Untuk penjagaan kulit. tegang, anjal dan gebu serta beberapa lagi kelebihannya.
Encik Teoh Nee Siang dan Cdm Chong Soo. Ralit dok sembang. Strategi nak bantu syarikat dan pengedar agar lebih menjadi-jadi meniaga. bukan sekadar harapkan nasib baik sahaja.
Ruang parking wawasan hai-o. rancak didirikan khemah2 untuk hari jtx turbo, sabtu ini.
Lepas meeting kat wawasan hai-o. meeting lagi kat carrefour klang jalan kapar. minum kopi di k3k klang. banyak juga kami dapat. banyak juga kami perolehi. apa lagi kalau bukan suntikan motivasi. apa lagi kalau bukan inspirasi untuk terus bekerja. bekerja dalam situasi yang kurang menggembirakan pemain-pemain hai-o. kami dapat ilmu berguna, untuk terus tekun bekerja bersama-sama dengan group. bangun kembali. bangkit semula. teruskan kehidupan dengan perniagaan ini. syarikat masih gah, cuma pengedar yang kurang yakin. pengedar yang kurang percaya. ayuh rakan niaga kami semua. dulu boleh, kini pun boleh. buang segala ragu-ragu dan kurang yakin dari kamus hidup.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable