Jom Follow

Isnin, 23 Julai 2012

Guangzhou: Antara Mereka Yang Sharing

guangzhou320guangzhou319guangzhou317guangzhou316guangzhou315guangzhou314
guangzhou313guangzhou311guangzhou310guangzhou309guangzhou308guangzhou307
guangzhou306guangzhou305guangzhou202guangzhou201guangzhou200guangzhou199
guangzhou198guangzhou197guangzhou196

Guangzhou: Sharing, a set on Flickr.
Bas V.
Adakan sharing.
Orang baru & Orang lama.
Ada juga yang tak sempat aku snap.
Minta maaf, perkongsian anda juga cukup bermakna pada kami.
3 kali sharing baru habis.
Kali pertama, aku tak ingat....
Kali ke-2, ketika ke Shenzhen.
Kali ke-3, ketika nak balik~ke Airport.

Seronok.Enjoy.Teruja.
Nak melancong lagi.
Mudah bila berfikiran positif.
Ikut upline buat.
Upline pun kena buat, jangan suruh/cakap sahaja.

CDM Jai, CDM Fitri, CDM Haryati, CDM Hasmidar, CDM Kartini.
Perkongsian dari mereka dinanti-nanti oleh penghuni bas V.
Bagi tips berguna, untuk fight LOPA.
Mereka dulu, datang suami isteri, sekarang dah bersama rakan niaga.
Mereka harap, orang baru, juga akan ke LOPA.
Bukan setakat ke LOPA, bawa sekurang-kurang seorang downline.
Downline tu bukan pasangan tau???

Antara kata-kata mereka yang sharing.
Mereka seronok. Kalau boleh nak ikut lagi trip-trip melancong.
Sebelum ni, setakat Malaysia je pi. Itu pun tak habis.
Passport baru buat...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable