Jom Follow

Khamis, 8 Disember 2011

X Ketandusan Demo


Tengahari tadi ada demo.
Tempatnya kat Subang Perdana.
Kami amat bersyukur, hari-hari ada demo.
Jarang sekali ketandusan demo, sejak kami mula berniaga 11 tahun lalu.
Seboleh mungkin demo mesti ada walaupun satu prospek.

Demo tadi demo untuk rakan niaga yang ada demo kat tempat lain.
2 demo pada waktu yang sama tapi tempat yang berbeza.
Mestilah hanya 1 yang boleh demo, satu lagi upline tolong demokan.
Syukur, hanya sekejap. Dah selesai. 
Dah tahu, cuma nak tahu sikit pasal PB sahaja.
Produk ajaib, sedang memikat warga Malaysia untuk memakainya.

Jam 5 petang ada satu lagi demo.
Cdm Kartini sorang je pergi.
Hanya sekitar sini sahaja.
Dengar cite, ada kawan dia nak dengar sama.

Malam ini ada satu lagi demo.
Ini aku kena ikut sama. Jauh sikit.
Malam pulak tu. Lepas tu sesi makan-makan.
wow!!

Kena bina group sendiri.
Kalau nak gi Vietnam percuma.
X boleh guna point dari group cdm dan group lama.
Masa inilah, masa paling sesuai untuk bina kaki baru.
Baru kita gi melancong dengan bergaya. 100% puas.
X dinafikan kita boleh beli tiket, tapi rasanya tak akan sama.
Walaupun tiket yang kita beli itu, hanya kita saja yang tahu.
Rasanya tetap tak serupa. Lebih bermakna jika kita ke Vietnam dengan fight sendiri.

Tabung kereta dah lepas?
Tabung wawasan dah lepas?
Jangan terlepas pandang.
Rugi besar nanti..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sociable