Jom Follow

Khamis, 8 November 2012

Baik Punya Projek:Skim KeliMALAYA

Banting yang terpacak di pintu masuk bilik-bilik meeting Safira Club semalam.
Tanpa perlu menaja & menjual.
Senangkan. Masuk duit dan tunggu hasilnya.
 Nak tahu lebih lanjut boleh ikuti laman webnya.

Dah selalu dengar.
Dah selalu baca.
Tak cari orang & tak jual barang.
Masuk, kami yang lakukan untuk anda.
Anda tunggu hasilnya sahaja.

Projek seumpama ini dah ada kat Kelantan.
Mua-mula ok, lama-lama lingkup.
Ini pun aku tak pasti.
Berapa lama boleh bertahan.

Kami sampai je.
Terkejut!
Ramainya orang.
Datang nak dengar projek ini.
Kalau ok, nak join. 
Kata salah seorang yang kami tanya.

Susah nak percaya.
Dah banyak sangat.
cacing, rumpai laut, lembu, serai wangi dan banyak lagi.
Banyak yang tipu.
Projek nak kaut duit orang.
Sikit je yang betul...

4 ulasan:

  1. tak de hasilnya,duit kita dia ambik ada la lepas dua bulan senyap terus.

    BalasPadam
  2. kat belah selatan dah ditipunya dia pergi pulak utara

    BalasPadam
  3. tengah tunggul hasil tapi tak dapat pun,dah bertahun nunggu

    BalasPadam
  4. Dalam Harian Metro hari ini. Ada kisah keli. Adakah kelimalaya punya cerita? Ada sape-sape boleh sahkannya///

    BalasPadam

Sociable